استخر مناسبی برای استفاده دانش‌آموزان و ورزشکاران در میاندورود نداریم

[ad_1]

ایسنا/مازندران رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان میاندورود گفت: با وجود 8500 دانش آموز در شهرستان میاندورود استخر مناسبی در شهرستان نداریم و امکان آموزش شنا به دانش آموزان بر اساس مصوبه وزارت آموزش و پرورش وجود ندارد.

جواد اسفندیاری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، با توجه به حضور 25 تیم ورزشی فعال در این شهرستان، اظهار کرد: 43 ورزشکار از شهرستان میاندورود در رشته های مختلف و استانی به مقام قهرمانی رسیده اند و 15 ورزشکار نیز به مقام قهرمانی رسیده اند. در سطح ملی.

وی افزود: با وجود کمبود مادی، 7 ورزشکار این شهرستان در رشته های فوتبال بانوان، بسکتبال، کاراته، کبادی، کشتی و والیبال در تیم های ملی حضور دارند. همچنین چهار بازیکن این شهر در لیگ برتر فوتبال در تیم های استقلال خوزستان، پیکان و هوادار حضور دارند.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان میاندورود به وجود 9 کیلومتر ساحل در شهرستان میاندورود و ایجاد فدراسیون ورزش های دریایی و ساحلی در کشور اشاره کرد و افزود: تشکیل هیئت مربوطه به عنوان شعبه شهرستانی این فدراسیون و با داشتن بستر مادی لازم در شهرستان، امکان توسعه و فعال سازی ورزش را فراهم می کند.

اسفندیاری ادامه داد: با توجه به وجود 15 هکتار زمین ساحلی در شهرستان میاندورود، امکان احداث کمپ دوم تیم های ملی در این شهرستان وجود دارد.

وی از وجود 10 سالن ورزشی عملیاتی در این شهرستان خبر داد و گفت: چهار سالن در دست ساخت است که با حمایت استانداری افتتاح می شود و البته برای تکمیل 2 ورزشگاه در رشته های کشتی و توپ نیاز به اعتبار داریم.

جواد اسفندیاری درباره درآمدزایی حوزه ورزش در شهرستان میاندورود گفت: بیشتر سالن های ورزشی شهرستان در روستاها قرار دارند و درآمد بالایی در روستاها وجود ندارد که بتواند مشکلات مالی حوزه ورزش را برطرف کند.

اسفندیاری گفت: از سوی دیگر با وجود 8 هزار و 500 دانش آموز در شهرستان میاندورود، استخر مناسبی در شهرستان نداریم و امکان آموزش شنا به دانش آموزان بر اساس مصوبه وزارت آموزش و پرورش وجود ندارد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان میاندورود درباره ضعف زیرساخت های ورزشی این شهرستان اظهار داشت: این شهرستان بدون سالن کشتی، خانه تکواندو و خانه ژیمناستیک است و با توجه به وجود راه آهن، هوایی، دریایی و خطوط ترانزیتی امیدواریم مسئولان وزارت ورزش و جوانان توجه ویژه ای به بهبود شرایط زیرساختی استان داشته باشند.

با استناد به فقدان زیرساخت هایی مانند نورپردازی، رختکن، سکوی تماشاگران و غیره. اسفندیاری در زمین های فوتبال شهرستان میاندورود خاطرنشان کرد: این شهرستان ظرفیت بالایی برای تربیت ورزشکاران حرفه ای دارد و توجه ویژه مسئولان باعث ارتقای ورزش این شهرستان می شود.

به گزارش ایسنا، شهرستان میاندورود بین شهرستان های ساری و نکا قرار دارد که جمعیت آن از مرز 60 هزار نفر می گذرد.

انتهای پیام

[ad_2]

خروج از نسخه موبایل