6

تغذیه مناسب برای مبتلایان به واریس

[ad_1]

واریس یک اختلال در خون رسانی به وریدهای پا است که باعث متورم شدن سیاهرگ ها و تغییر رنگ آن می شود.

به گزارش ایسنا، در واریس رگ ها به دلیل تورم و رنگ آبی یا بنفش و علائمی مانند سوزش و ضربان در پاها، ناراحتی و سنگینی و درد در پاها، گرفتگی عضلانی که بدتر است، توجه زیادی را به خود جلب می کند. شب ورم پاها و مچ پا و پوست خشک و خارش دار که به دلیل واریس نازک شده است در انسان دیده می شود.

پزشکان توصیه می کنند که فردی که از واریس رنج می برد از محلول های تغذیه ای برای کمک به درمان این بیماری و بهبود علائم آن استفاده کند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، مصرف غذاهای نمکی و سرشار از سدیم به حفظ آب اضافی در بدن کمک می کند که به تشدید علائم واریس کمک می کند و به همین دلیل مصرف غذاهای نمکی و غنی از سدیم را کاهش می دهد و مصرف آن را افزایش می دهد. غذاهای حاوی پتاسیم ممکن است مفید باشند.

منابع غذایی غنی از پتاسیم عبارتند از: بادام، پسته، عدس، لوبیا سفید، سیب زمینی، سبزیجات برگ دار و برخی ماهی ها مانند سالمون و تن.

غذاهای حاوی فیبر مانند آجیل، دانه ها و حبوبات، جو، گندم، بذر کتان و غلات کامل با جلوگیری از یبوست و کاهش فشار بر دریچه های آسیب دیده در رگ های پا، به کاهش علائم واریس کمک می کنند.

افرادی که اضافه وزن دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به واریس هستند، بنابراین کاهش وزن در درمان این بیماری بسیار موثر است.

فلاونوئیدها با بهبود گردش خون و حفظ جریان خون، رگ های واریسی را کاهش می دهند. این ترکیبات با کاهش فشار خون و گشاد شدن عروق خونی نیز در درمان این بیماری موثر هستند. غذاهای حاوی فلاونوئیدها عبارتند از سبزیجاتی مانند پیاز، فلفل، اسفناج و کلم بروکلی و همچنین مرکبات، انگور، گیلاس، سیب، زغال اخته، کاکائو و سیر.

انتهای پیام

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا