11

ردپاهای ۱٫۵ میلیون ساله در کنیا از همزیستی انسان‌تباران باستانی خبر می‌دهند

[ad_1]

وایزمن اضافه می کند که اگر رد پاها واقعاً توسط Paranthropus boisii ساخته شده باشد، نشان می دهد که آنها روی دو پا راه می رفتند. تاکنون دانشمندان تنها جمجمه و برخی استخوان های دست و پا این گونه را یافته بودند و اطلاعات زیادی در مورد کل بدن آنها نداشتند. اما کشف جدید نشان می دهد که آنها به وضوح تنظیم شده اند. ویزمن گفت: این شواهد اولین شواهد قطعی است که نشان می دهد این گونه روی دو پا راه می رود.

دو نوع مرد قدبلند و تنومند Boysie از بسیاری جهات با یکدیگر تفاوت داشتند. مردی قد بلند با مغز بزرگتر، یکی از اولین اعضای نسل بشر.همو) در نظر گرفته شد این گونه اولین نژاد انسانی بود که به خارج از آفریقا مهاجرت کرد. در مقابل، پروبوسیدهای بویزیان مغزهای کوچک‌تر و دندان‌ها و آرواره‌های بزرگ‌تری داشتند که برای خوردن غذاهای سفت مانند گیاهان و علف‌ها سازگار بودند.

ادامه مطلب

محققان همچنین سایر ردپاهای یافت شده در این منطقه را بررسی کردند و الگوهای مشابهی را یافتند. به نظر می رسد که این دو گونه برای مدت طولانی، شاید بیش از 100000 سال، در یک اکوسیستم مشترک زندگی کرده اند.

هاتالا می افزاید: «اگر این دو گونه می توانستند برای مدت طولانی با هم زندگی کنند، احتمالاً رقابت بسیار کمی بین آنها وجود داشت. شواهد قبلی نشان می دهد که رژیم غذایی آنها متفاوت است. هومو ارکتوس رژیم غذایی متنوع تری داشت که شامل حیوانات شکار می شد، در حالی که Paranthropus boisii بیشتر از گیاهان می خورد.

هاتالا می گوید این یافته ها نشان می دهد که هر دو گونه توانسته اند جایگاه خود را در یک محیط مشترک پیدا کنند. اما تغییرات محیطی احتمالی باعث انقراض Paranthropus boisii شد. در حالی که انسان صالح به دلیل سازگاری بیشتر توانست به زندگی خود ادامه دهد.

یافته های محققان در مجله علمی منتشر شده است.

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا