14

۲۰٪ از پرونده‌های دادسرای تهران مربوط به ارزهای دیجیتال است

[ad_1]

با گذشت بیش از 15 سال از ظهور ارزهای دیجیتال، فقدان قوانین شفاف و بدون ابهام در این زمینه، این فناوری نوظهور را به بستری برای سوء استفاده های مجرمانه تبدیل کرده است. در واقع، ماهیت ناشناخته ارزهای دیجیتال در کنار سوء استفاده کلاهبرداران از ناآگاهی مردم، منجر به شکایت های گسترده با تعداد زیادی شاکی شده است.

به گزارش بلاک چین مهن و به نقل از علی القاصی مهر، قاضی عالی تهران، در حال حاضر تقریباً 20% از پرونده های تحویل شده به دادسرای تهران مربوط به حوزه ارزهای دیجیتال است.

افزایش دعاوی مربوط به ارزهای دیجیتال

القاصی مهر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اینکه در حال حاضر 20 درصد پرونده های دادسرای تهران مربوط به ارزهای دیجیتال است، گفت:

این پرونده ها معمولاً به اتهام اخلال در نظام اقتصادی کشور، کلاهبرداری و کسب ثروت از راه های غیرقانونی پیگیری می شوند.

القاصی مهر همچنین به اقدامات انجام شده برای تسریع در رسیدگی به این پرونده ها اشاره کرد. از جمله این اقدامات می توان به توقیف دارایی متهمان، شناسایی کیف پول مجازی، صدور قرار تحویل متناسب و تعیین دقیق میزان دارایی های مورد ادعای شاکیان. اشاره کرد

وی افزود:

در پرونده های در حال رسیدگی در دادسرای تهران مشاهده می شود که بسیاری از ارزها غیر واقعی و بدون پشتوانه بوده و افراد مبالغ خود را به دلار یا سایر ارزها پرداخت کرده اند و افراد سودجو از این طریق مرتکب کلاهبرداری شده اند و در جریان تحقیقات متوجه می شود که اموال بسیاری کلاهبرداران برای پرداخت پول به کسانی که دارایی خود را از دست داده اند شناسایی نمی شوند یا اموال شناسایی شده حقوق کسانی را که دارایی خود را از دست داده اند را رعایت نمی کند.

القاصی مهر درباره برنامه های پیشگیرانه در این حوزه توضیح داد:

اقدامات مختلفی در دستور کار قرار گرفته است که می توان به آموزش همگانی از طریق ارسال پیامک به حدود 90 میلیون مخاطب از طریق معاونت پیشگیری از وقوع جرم در استان تهران، آموزش همگانی با برنامه ریزی برای بیش از 20 میلیون فالوور، توجیه مبادلات ارزهای دیجیتال، حفظ کرد. استانداردهای قانونی در تعامل با پلیس فتا، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه و مشارکت فعال در تدوین قانون جدید بانک مرکزی و همچنین لایحه اصلاح قانون جرایم رایانه ای

رئیس قاضی استان تهران با اشاره به رشد بی سابقه پرونده های مربوط به ارزهای دیجیتال تاکید کرد: مردم از دادن اطلاعات شخصی به افراد غریبه یا افراد سودجو خودداری کنند. وی هشدار داد:

اطلاعات خود را به راحتی در اختیار افراد و افراد سودجو قرار ندهید زیرا به جرم پولشویی دستگیر می شوند و یا از اموال خود به نام دیگران استفاده می کنند. سخت و زمان بر است.

[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا