16

۱۰ شخصیت خودشیفته تاریخ: از هیتلر و ستالین تا کانیه وست و مدونا

[ad_1]

خودشیفتگی اصطلاحی است که اغلب برای توصیف خودشیفتگی شدید و خود محوری استفاده می شود. این اختلال شخصیت با احساس حق طلبی، عدم همدلی با دیگران و نیاز دائمی به تحسین مشخص می شود. نام این بیماری از اسطوره یونانی نرگس گرفته شده است. یک شکارچی زیبا که چنان عاشق انعکاس خود شد که در حین تماشای آن جان خود را از دست داد.

خودشیفتگی یا خودشیفتگی چیست؟

خودشیفتگی یک ویژگی شخصیتی پیچیده است که می تواند در افراد مختلف به روش های مختلف ظاهر شود. اساساً خودشیفتگی به عنوان نوعی خودخواهی همراه با ناتوانی یا عدم تمایل به ارتباط با احساسات، نیازها و نگرانی های دیگران ظاهر می شود. خودشیفته ها خود را ایده آل و برتر می بینند و برای حفظ این تصویر دست به اقدامات مختلفی می زنند. اما با وجود شخصیت متکبر آنها، روابط آنها با دیگران اغلب ناپایدار و چالش برانگیز است.

توجه به این نکته ضروری است که همه افراد دارای علائم خودشیفتگی دارای اختلال شخصیت خودشیفته نیستند. اختلال روانی زمانی رخ می دهد که مشکل به یک مشکل دائمی و بخش غالب شخصیت تبدیل شود. تشخیص این اختلال تنها بر عهده پزشک است.

تأثیر افراد خودشیفته بر جامعه

افراد مبتلا به خودشیفتگی می توانند تأثیر قابل توجهی بر جامعه داشته باشند. از یک طرف، آنها به دلیل شخصیت و دستاوردهای خود به عنوان نمادها، افراد مشهور یا رهبران عمومی مورد ستایش قرار می گیرند. از سوی دیگر، عدم همدلی و تمرکز بیش از حد بر خود می تواند منجر به آسیب های اجتماعی شود.

در طول تاریخ، افراد مشهوری بوده اند که ویژگی های خودشیفتگی را از خود نشان داده اند یا از NPD رنج می برند. برخی از معروف ترین خودشیفته های تاریخ عبارتند از آدولف هیتلر، جوزف استالین و صدام حسین. این افراد تأثیر عمیقی بر دنیای اطراف خود داشتند و رفتار و اعمال آنها همچنان مورد بررسی و تحلیل قرار می گیرد.

خودشیفته های عصر باستانی

خودشیفتگی یک صفت انسانی است که قرن هاست وجود داشته و بسیاری از شخصیت های باستانی متهم به خودشیفتگی شده اند.

نرون، امپراتور روم

نرون از سال 54 تا 68 بر روم حکومت کرد و به خودشیفتگی و ظلم شهرت داشت. او یک موسیقی دان و شاعر بزرگ به شمار می رفت و اغلب از مردم می خواست که او را به عنوان خدا پرستش کنند. خودشیفتگی نرون به نمایش های پر زرق و برق ثروت و قدرت منجر شد، مانند خانه طلای او که آنقدر مجلل بود که یک سوم مرکز رم را پوشش می داد.

علیرغم تصویر بزرگوارانه ای که نرون خلق کرد، دوران سلطنت نرون با بی ثباتی سیاسی، آزار و اذیت مسیحیان و مشکلات اقتصادی مشخص شد. وسواس او نسبت به خواسته های شخصی خود باعث بی توجهی به نیازهای مردم و موجب رنج و ناراحتی عمومی شد. خودشیفتگی نرون در نهایت منجر به سقوط او شد زیرا او مجبور به فرار از رم شد و خودکشی این اتفاق در سال 68 افتاد. sl. ساعت

کلئوپاترا، ملکه مصر

کلئوپاترا هفتم آخرین فرعون مصر و زنی افسانه ای بود. او به خاطر هوش، کاریزما و زیرکی سیاسی اش شناخته شده است، اما یک خودشیفته بی نظیر بود. کلئوپاترا خود را فرمانروایی تصور می کرد و اغلب با لباس الهه ایزیس به تصویر کشیده می شد. او مراقب ظاهر خود بود / گویا برای حفظ جوانی چهره خود با ماسکی از طلای ناب می خوابید.

خودشیفتگی کلئوپاترا به نفع او بود و به او اجازه داد متحدان قدرتمندی به دست آورد و موقعیت خود را به عنوان یک ملکه قدرتمند مستحکم کند. جذابیت و زیبایی او ابزار قدرتمندی در دنیای سیاست بود و او از آنها برای رسیدن به اهداف خود در مذاکرات با رم استفاده کرد. هوش و زیرکی او نیز از عوامل موفقیت او بود زیرا توانست از رقبای خود پیشی بگیرد و قدرت خود را حفظ کند.

با این حال، خودشیفتگی کلئوپاترا ممکن است علت سقوط او نیز بوده باشد. رابطه او با مارک آنتونی، ژنرال و سیاستمدار رومی، تصویری از تصور ملکه مصر از شکست ناپذیری به دست می دهد. با این حال، این تصویر در نهایت منجر به شکست این اتحاد و پایان یک دوره بزرگ در مصر شد.

خودشیفتگی در دنیای سیاست

آدولف هیتلررهبر آلمان نازی

آدولف هیتلر، رهبر حزب نازی و صدراعظم آلمان از سال 1933 تا 1945، به عنوان یک شخصیت مسیحایی تلقی می شد که قرار بود رایش سوم (رایش سوم) را بسازد و نژاد برتر را ایجاد کند. رژیم هیتلر مسئول مرگ میلیون ها نفر در جریان هولوکاست و شروع جنگ جهانی دوم بود. خودشیفتگی هیتلر او را از درک رنج دیگران باز می داشت و فضایی از ترس و ظلم ایجاد می کرد که سال ها ادامه داشت.

خودشیفتگی هیتلر در سخنرانی هایش که پر از ادعاهای کلان و وعده های توخالی بود مشهود بود. او معتقد بود که او به تنهایی توانایی رهبری آلمان را به سوی شکوه دارد و هرکسی که در مقابل او ایستاده بود دشمن دولت و آلمان بود. خودشیفتگی او منجر به سقوط او شد زیرا در نهایت از گوش دادن به سخنان مافوق خود امتناع کرد و تصمیمات نظامی فاجعه بار گرفت که در نهایت به شکست آلمان منجر شد.

ژوزف استالینرهبر اتحاد جماهیر شوروی

جوزف استالین از اواخر دهه 1920 تا زمان مرگش در سال 1953 رهبر اتحاد جماهیر شوروی بود. نام رژیم استالین با ترور، سرکوب و صنعتی شدن اجباری همراه است. استالین یک رهبر نابغه و بینا به حساب می آمد و تحسین و تمجید او در سراسر جامعه شوروی گسترش یافت. خودشیفتگی استالین منجر به کشتار میلیون‌ها نفر در جریان پاکسازی بزرگ و ورود اتحاد جماهیر شوروی به جنگ جهانی دوم شد.

خودشیفتگی استالین در حال افزایش است اختلال شخصیت پارانوئید او و تمایلش برای از بین بردن هر کسی که به عنوان یک تهدید می دید موثر بود. خودشیفتگی او باعث شد که ابتدا روسیه را از نظر دیپلماتیک منزوی کند و سپس خود را بیش از پیش منزوی کند.

بنیتو موسولینی، دیکتاتور فاشیست ایتالیا

بنیتو موسولینی، بنیانگذار فاشیسم ایتالیا و نخست وزیر این کشور از سال 1922 تا 1943، رژیم او با اقتدارگرایی، ملی گرایی و نظامی گری مشخص می شد. او را مظهر مردم ایتالیا و ناجی کشور می دانستند. خودشیفتگی موسولینی باعث شد تا اتیوپی و آلبانی را اشغال کند و ایتالیا را وارد جنگ جهانی دوم کند.

خودشیفتگی موسولینی در سخنرانی هایش که مملو از ادعاهای بزرگ درباره توانایی های او و برتری مردم ایتالیا بود مشهود بود. او معتقد بود که فقط او می تواند ایتالیا را به پیروزی برساند و مخالفت با او به معنای مخالفت با ایتالیا است.

سلبریتی های خودشیفته

سلبریتی ها اغلب به خاطر رفتار خودشیفته خود شناخته می شوند. این سه مثال دلیل این ماجرا را نشان می دهد.

کانیه وست، نوازنده و طراح مد

کانیه وست به عنوان یک رپر، تهیه کننده و طراح مد با استعداد شناخته می شود، اما خودشیفتگی او غیرقابل انکار است. او خود را یک نابغه و حتی خدا معرفی می کند و در مورد عظمت خود اظهارات عمومی زیادی می کند. خودشیفتگی وست منجر به رفتارهای خارج از کنترل در انظار عمومی، دشمنی با دیگر افراد مشهور و انتقاد طرفداران و رسانه ها شد.

مدونا، نماد موسیقی پاپ

مدونا یک نماد پاپ است که بیش از 300 میلیون آلبوم در سراسر جهان فروخته است. او به خاطر شخصیت جذاب و صریح و توانایی‌اش برای ماندن در کانون توجه صنعت موسیقی برای دهه‌ها مورد ستایش قرار گرفته است. با این حال، خودشیفتگی مدونا نیز بحث برانگیز است، به خصوص در نحوه برخورد او با دیگر سلبریتی ها و تمایل او برای جلب توجه.

مرلین مونرو، هنرپیشه هالیوود

مرلین مونرو، هنرپیشه هالیوود و نماد زرق و برق که هنوز هم به عنوان یک چهره افسانه ای شناخته می شود. مونرو به خاطر زیبایی، هوش و توانایی اش در تسخیر قلب مخاطبان شهرت داشت. اما نمی توان انکار کرد که زندگی شخصی او تحت تأثیر احساس ناامنی و نیاز به تأیید دائمی بود. خودشیفتگی مونرو، اگرچه در نهایت تراژیک بود، اما در تثبیت او به عنوان یک افسانه هالیوود نقش اساسی داشت.

خودشیفته های ادبی

خودشیفتگی را می توان در آثار برخی از برجسته ترین نویسندگان جهان نیز یافت.

اسکار وایلد، نمایشنامه نویس و شاعر ایرلندی

اسکار وایلد نمایشنامه نویس، شاعر و نویسنده ایرلندی بود که به خاطر شوخ طبعی، طنز و زندگی پر زرق و برق خود شهرت داشت. با این حال، خودشیفتگی وایلد به سقوط او انجامید. او به اتهام همجنس گرایی محکوم شد و به دو سال کار سخت محکوم شد. این تجربه تأثیر عمیقی بر آثار بعدی او گذاشت.

ارنست همینگوی (ارنست همینگوی)، نویسنده آمریکایی

ارنست همینگوی رمان‌نویس و داستان‌نویس آمریکایی بود که به خاطر سبک مینیمالیستی و به تصویر کشیدن مردانگی تراژیک شهرت داشت. همینگوی همچنین به خاطر عشقش به ماجراجویی، شکار و گاوبازی و تمایلش برای نشان دادن خود به عنوان یک قهرمان بزرگ به یاد می‌آید. با این حال، منتقدان به گرایش های خودشیفتگی در نوشته همینگوی، به ویژه در به تصویر کشیدن زنان و شخصیت خود اشاره کرده اند. خودشیفتگی همینگوی، اگرچه با موفقیت او تقویت شد، اما در نهایت به پایان غم انگیز او منجر شد.

خودشیفتگی: هیولایی با چهره های متعدد

اگرچه خودشیفتگی گاهی می تواند به دستاوردهای بزرگی منجر شود، اما می تواند پیامدهای مخربی برای فرد و جامعه داشته باشد. این ده نشانه ماهیت پیچیده خودشیفتگی را نشان می دهد و به ما یادآوری می کند که چگونه این ویژگی می تواند به روش های مختلف در زمینه های مختلف ظاهر شود.

توجه! این مقاله صرفا جنبه آموزشی دارد و برای استفاده از آن نیاز به مشاوره پزشک یا متخصص می باشد. اطلاعات بیشتر

اصول و روش های عملی برای یادگیری سریع و پایدار هر زبان جدید


[ad_2]

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا